Tilaus- ja toimitusehdot

Pidätämme oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§).

  • Tilauksen voi tehdä joko ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimella, nettikaupan online-chatissa, WhatsAppilla tai käyttäen sivuilta löytyvää ostoskoria.
  • Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alaikäisen tilaajan tulee pyydettäessä osoittaa holhoojan allekirjoittama valtakirja tilauksen tekemiseen.
  • Toimitus tapahtuu Matkahuollon kautta. Ostos maksetaan ennakkolaskulla tai verkkokaupan maksupainikkeita käyttäen (pankkipainikkeet, korttimaksut, Klarna lasku, Klarna osamaksu).
  • Matkahuollolla lähetetyistä tilauksista saat ilmoituksen seurantanumeroineen sähköpostiisi. Ilmoitus lähetetään kun lähetämme paketin (1–3 arkipäivää ostoksesta).

Tuotteet voi myös noutaa Valkeakoskelta osoitteesta Juusontie, 37630 Valkeakoski. Noudettaessa tuotteet voi maksaa käteisellä, luottokortilla (Master Card, Visa), debit-kortilla (V PAY, Maestro, Visa debit, Visa Electron, Mastercard Debit). Myös lähimaksu on mahdollinen

Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan jos noudat ennakkoon maksettuja tuotteita.

Tuotteet voi noutaa sovittuna ajankohtana. Ajan voit sopia sähköpostitse tai soittamalla. Puhelinnumeron saat pyytämällä sitä sähköpostitse tai verkkosivujen “Ota yhteyttä”-napin kautta.

Peruuttamis- ja palautusehdot

  • Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on 14 päivän peruuttamis- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Peruuttamissoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät.
  • Asiakkaan velvollisuus on näyttää tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Matkahuollon kuitin avulla.
  • Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.
  • Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.
  • Tuotteiden palauttaminen on maksullista. Emme korvaa tuotepalautuksen toimituskuluja. Asiakas palauttaa tuotteen meille parhaaksi näkemällään tavalla (esim Matkahuolto).
  • Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, korho.fi, Juuso Korhonen tmi. palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan. Toimituskuluja emme palauta. Palautus tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille kolmen (3) arkipäivän kuluessa siitä kun palautettu tuote on saapunut korho.fi, Juuso Korhonen tmi:lle.

Start typing and press Enter to search