Koulun sähellystä

 Kategoria: Koulu

Tervehdys! Tänään vähän erikoinen päivä…

Aamulla lähdin kouluun siinä toivossa että näkisin kavereita ja pääsisin oppimaan jotain uutta, mutta ei, vain yksi näistä toteutui. Nimittäin en oppinut mitään.  Eikä se vielä ollut pahinta, vaan se että tuntui siltä että menin turhaan kouluun. Kavereita sentään näki, mutta miten se sitten menikin niin että opettaja ei ilmaantunut…

Aamulla kahdeksalta kun odottelimme opettajan saapumista koulun toisessa kerroksessa, lähellä luokkaa, ei opettajaa näkynyt puoleen tuntiin jolloin jo rupesimme kyselemään edelliseltä ryhmänohjaajalta joka juoksenteli käytävällä, että ollaanko väärässä paikassa, tai onko vika muuten meissä. Ei ollut. Hänkin rupesi ihmettelemään ja lähtikin etsimään opettajaa, jonka piti meille pitää tuntia.

Opettaja löytyi, ja niin virhekkin. Meille opiskelijoillehan ei wilmassa työjärjestys vielä näy, joten elämä on hankalaa. Olimme kumminkin odottamassa oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan, kun samaiseen aikaan opettajallamme oli väärä lukujärjestys näkyvissä, tai ainakin meidän tunti oli väärässä paikassa. Kaiken lisäksi hänellä oli toinen opiskelijaryhmä samaan aikaan opetuksessa, joten hän ei voi pitää molemmille tuntia järkevästi.

Toisin sanoen, joku/jotkut työjärjestyksiä tekee, oli tehnyt virheen, josta tämä hässäkkä johtui. Meille luvattiin että asioiden pitäisi olla kunnossa ensiviikkoon mennessä, mutta saa nyt nähdä sitten. No, ainakin koulupäivä oli tänään vaan 8-11.

Tällaista alkuvuodesta VAAO:ssa 😀

Lue vielä nämä!
Showing 2 comments

Jätä kommentti

Start typing and press Enter to search