Hush (2016)

 Kategoria: Elokuva-arvostelut

Hush on genreltään thriller/horror-elokuva. Sen ohjasi Mike Flanagan ja sitä tähdittää Katie Siegel, John Gallagher ja Michael Trucco. Elokuva on amerikkalainen ja on kerännyt IMDb:ssä arvosanakseen 6,7/10.

Elokuva kertoo kuurosta henkilöstä, Maddiesta, joka asuu yksin omakotitalossaan. Pian kaikki muuttuu kun paikalle ilmestyy murhaaja, joka tajuaa ettei Maddie kuule mitään. Kovan kamppailun jälkeen yllättävä loppu kruunaa elokuvan.

Mielestäni elokuva sai aikaan jännitystä ja pakokauhua, myös kerran pahoinvointia, joka on tarkoituskin tämän genresissä elokuvissa. Elokuva oli hyvä ja sen tarina kerrottu selkeästi, se oli uniikki, Maddien kuurous sai aikaan paljon erilaisuudentuntua muista elokuvista.

Arvioni elokuvasta on: 7/10. Parempikin voisi olla, juonellisesti siis. Osasin alussa arvata elokuvan lopun, mutta sitten tapahtui jotakin, joka muutti arvaukseni, mutta sitten yhtäkkiä kävikin niin kuin alussa olin arvannut.

Lähteet:
Internet Movie Database (IMDb). Viitattu 12.8.216
http://www.imdb.com/title/tt5022702/

Wikipedia. Viitattu 12.8.2015
https://en.wikipedia.org/wiki/Hush_(2016_film)

Tietenkin katsoin myös elokuvan. Elokuvaa ei ole vielä esitetty suomessa. Julkaisumaat

Recommended Posts

Jätä kommentti

Ota yhteyttä

Laita minulle tästä viestiä, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian sähköpostitse!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search