Suicide Squad (2016)

 Kategoria: Elokuva-arvostelut

Kävin katsomassa Suicide Squadin elokuvateatterissa. Elokuva oli hyvä, enkä nyt heti mitään negatiivista keksi, muutakun juoni oli tiivistettynä tallainen: hyvis huomaa pahan ja paha on lähellä voittoa mutta kumminkin sitten hyvä voittaa ja taas on yksi onnellinen loppu ihmiskunnalle.

Mutta sitten nippelitietoa elokuvasta. Elokuvan on ohjannut ja kirjoittanut David Ayer ja sitä on tähdittänyt mm. Will Smith, Jared Leto ja Margot Robbie. Elokuva on peräisin USA:sta ja sen budjetti oli 173 milj. USD. IMDb:ssä elokuvan arvio on 6,9.

Olisin mielelläni halunnut nähdä, mitä noita olisi maailmalla tehnyt ja miten ihmiskunnalle olisi käynyt. Vaikka elokuvan juoni ei ollut kummoinen ja kuulosti jotenkin tutulta, kun pahikset kerätään yhteen voittamaan kovempi pahis.

Odotan innolla jatko-osaa, mikäli sellainen on tulossa. Arvioni elokuvasta on 7,5/10, vielä olisi voinut tehdä asioita toisin, kertoa niitä erilailla.

Mua vähän harmittaa se, että tässä elokuvassa oli paljon hahmoja, joiden seikkailuja olisi ollut mahtava seurata erillisillä elokuvilla. Oltaisiin voitu tehdä Marvelin tyylisesti hahmoille omia elokuvia ja sitten tuoda heitä yhteen samoihin elokuviin.

Elokuvassa lempihahmoni olivat Harley Quinn ja The Joker. Harleyn nauru ja käytös, tahanomainen ärsyttäminen oli parasta. Jokerista kiinnostuin jo trailerin aikana, kun hänen mielipuolinen käytös ilmaantui.

Twenty One Pilotsin kappale, jonka loppu esitettiin elokuvan lopputekstien alussa sai aikaan kylmänväreet kun olin kuunnellut sitä jo ennen elokuvaa paljon ja jopa opetellut sanatkin ulkoa (Kyllä, olen Twenty One Pilots-fani, vaikka en kilju sen perässä. Kuuntelen vain paljon heidän kappaleita).

Voin suositella elokuvaa muille 🙂

Lähteet:
Internet Movie Database (IMDb). Viitattu 13.8.3016
http://www.imdb.com/title/tt1386697/

 

Lue vielä nämä!

Jätä kommentti

Start typing and press Enter to search