Pikkujuuson tarinat: Estori ja ihmissusien hyökkäys

 Kategoria: Pikkujuuso

Noniin, olisi uuden tarinan aika. Nyt kun ollaan noidista puhuttu niin seuraavaksi pikkujuuso onkin kirjoittanut ihmissusista. Miten Estori toimii ihmissusien tullessa?

Oletan ainakin, että ihmissudet tulevat vierailemaan Estorin luona. Taas jälleen, mennään suoraan tarinaan eikä ennakoida sen enempää.

Tarina:
Estori oli normaali koululaispoika, mutta eräänä päivänä kun pojat, siis Estori ja Tomppa leikkivät puumajassa ja he pelasivat monopolia, kunnes ihmissudet hyökkäsivät.

Ihmissudet lähestyivät ja Estori löysi maasta metallisen kepin jossa luki suojakilpi ja kaikkea muuta. Estori painoi nappia ja suojakilpi suojasi Estorin ja Tompan kaikkialta. Ihmis-sudet hyppelivät niin rajusti suojakilpeä päin, että he pyörtyivät, kun he lähtivät kotiin.

He kertoivat vanhemmilleen, ja kävivät tarkistamassa asian. Ei mitään. Estori ja Tomppa lähtivät selvittämään asiaa. Aina kun monopolista tuli kortti, jossa luki ihmissudet hyökkäävät kimppuusi. Mene kaksi ruutua taakse päin. Siitä lähtien he eivät pelanneet pelejä, joissa on hirviöitä.

Mielipiteeni:
Ovelaa. Tästä tarinasta löysin vaikutteita muihin elokuviin joita katsoin pienenä. No, ei niistä sen enempää (en muista nimiä).

Tarinan ydin kuulosti vielä hyvältä, ja ideaaliselta mutta sisältöä olisi voitu kirjoittaa enemmän. Nyt en siis tarkoita sanamäärää vaan turhien sanojen poisjättämistä ja toiminnan lisäämistä.

Taas tarina loppui siihen, kun Estori menee kertomaan tapahtuneesta vanhemmilleen ja kaikki kääntyy paremmin päin.

Seuraavaa postausta voikin sitten odottaa vasta jonkin ajan kuluttua, ettei blogini täyty tästä samasta aiheesta 😀 Tykkää ihmeessä postauksesta ja kommentointikin on sallitu 🙂 Voit myös jakaa tarinan muille 🙂

Lue vielä nämä!

Jätä kommentti

Start typing and press Enter to search