Tuoksuva kookosbroileri

 Kategoria: Ruoka

Jo monen ihastelema broilerikastike, jota olen tehnyt useita kertoja vieraille, ystäville ja perheelle on yksinkerteinen, helppo ja suht nopea.

Tämä muunnelma on peräisin joskus kokkikouluni aikana kirjoittama resepti, muutamalla kirjoitusvirheellä joka löytyy osoitteesta http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/381648/Tupksuva%20kookosbroileri/

Kun tein kastiketta, käytin suolapähkinää reilusti. Paahdoin ensin hieman pähkinöitä oliiviöljyssä jonka jälkeen lisäsin marinoimattoman broilerin. Ruskistin broilerit ja kaadoin joukkoon pari purkkia kookosmaitoa.

Lisäsin currya ja kurkumaa niin, että sain mahtavan värin aikaan kastikkeeseen. Kastikkeesta tuli hieman tulista, joka olikin ihan ok, vaikka alussa pelkäsin sitä. Lisäsin vielä ruususuolaa ja musta- ja viherpippuria.

Pidin kastikkeen yksinkertaisena ja helppona, jolloin se maistuikin ihan hyvältä.

Recommended Posts

Jätä kommentti

Ota yhteyttä

Laita minulle tästä viestiä, niin vastaan sinulle mahdollisimman pian sähköpostitse!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search