Amerikassa kaksi viikkoa!

 Kategoria: Amerikan matka 2016

Terve!

En pitkään aikaan ole kirjoittanut blogiini mitään, mutta nyt on loistava tilaisuus ja aion käyttää sen! Saavuin Amerikan mantereelle 24.12.216 kello 21:30 lähdettyäni Finnairin lentokoneella Helsingistä kello 17:00.

Vietän kaksi viikkoa lomaa Floridassa, Davenportissa äitini, isäpuolen, velipuolen ja siskopuolen kanssa ihaillen tätä mahtavan ruokakulttuurin lisäksi maisemia, hienoja kuvauskohteita sekä tietenkin omaa uima-allasta!

Tulen julkaisemaan paljon kuvia matkasta, mahdollisimman pian niiden ottamisesta. Tämän artikkelin, ja kuvagallerian kuvat ovat otettu eilisen (25.12.2016) päivän aikana!

Lisää kuvia voit katsella osoitteessa: https://korho.fi/kuvagalleria/

Viimeisimmät uutiset
Comments

Jätä kommentti

Start typing and press Enter to search