Villisikaa! (Amerikkalainen resepti)

 Kategoria: Amerikan matka 2016, Ruoka

Tein isäpuolen apuna villisikaruokaa! Maustoimme villisian ulkofilettä Applewood Rub-mausteella, joka hierottiin lihaan. Sen jälkeen hakattiin lihanuijalla, jonka jälkeen paistettiin kuumalla pannulla molemmilta puolilta.

 

Näitä nautimme perunamuusin ja salaatin kera. Lisäksi ostimme kaupasta valmiskastikkeen “Heinz Home Style Pork Gravy”, jonka maku oli aika neutraali mausteisien pihvin kanssa. Pahoittelut kuvan vesimelonista, joka on isketty lautaselle hieman laiskan näköisesti (en tajunnut paloitella sitä 😀 )

Vinkit:
– Kannattaa paistaa liha kuumalla pannulla, eikä sitä saa paistaa liian kauaa, siitä tulee sitkeää
– Mauste hierotaan lihaan, mutta sitä ei kannata käyttää liikaa

Toivottavasti pääset maistamaan tällaista!

Niin miltä se villisika maistuu? No. Kuvailisin sitä niin, että ihan niin kun söisi possua, mutta silti ei syö. Siinä on enemmän riistamainen maku. Jos taas mietit, miltä riistainen maistuu, niin se selviää vain kokeilemalla!

Lue vielä nämä!

Jätä kommentti

Start typing and press Enter to search