Juuso Korhonen

Siististi selitettynä.

Harrastukset

En täysin toimetta viihdy.

Web-kehittäminen

Voisi sanoa, että harrastuksiini kuuluu myös Web-kehittäminen. Pidän tietynlaisesta järjestyksestä ja tykkään aina löytää jotakin uutta, tai uusia toimintatapoja.

Kokemukseni perustuu yksinkertaiseen HTML/CSS-ympäristöön ja PHP:n läheisyyteen. Olen pikku hiljaa myös siirtynyt opiskelemaan JavaScriptin hyödyntämistä, sillä sivuston käyttökokemuksen saa paremmaksi, kun ei sivua tarvitse aina päivittää tai vaihtaa.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on mukavaa puuhaa. Pidän ulkoasun, mainosten ja muiden graafisien töiden suunnittelusta.

Tyylini on moderni, yksinkertainen ja siisti. Mielestäni asioiden tulee olla yksinkertaisia ja helppoja ymmärtää.

Tärkeimmät työkalini ovat Adobe Photoshop ja Illustrator.

Palikkapeli

Vapaa-aikanani ylläpidän omaa, Minecraft-palvelinverkostoa, jossa on välityspalvelimen lisäksi 6 eri tavalla konfiguroidun palvelimen yhdistelmä.

Palvelimen Discord-ryhmässä on 66 jäsentä, ja jäsenmäärä kasvaa.

https://flosmine.fi/

Musiikki

Usein ihmiset sanoo, että heidän suu on lempi-instrumenttinsa. Voin samaistua tähän. Laulan aina silloin tällöin (usein miten yksin) kappaleita, epävireessä tietenkin.

Olen myös elämästäni omistanut jonkin verran aikaa pienolle. En vielä nuoteista osaa lukea kunnolla, tai edes pysy tahdissa, mutta tiedän missä keski-C sijaitsee ja siitä osaan laskea eteen päin nuotteja. Älä edes kysy ylennyksistä ja alennuksista soinnuissa.

Pienon lisäksi osaan soittaa C-asteikon tinapilliä. Ainakin C-asteikolle kuuluvia nuotteja (oikeasti korvakuulolta siis).