korho.fi

Portfolio

Tässä on osa tekemistäni töistä. Kaikki tekemäni työt eivät ole julkisia niiden lisenssien takia, mutta tässä ovat parhaat julkiset helmet. Omia suljetun lähdekoodin töitä voin esitellä aina henkilökohtaisesti.

Speek Verkkosivut 2019

Speekin verkkosivut

Speekin verkkosivut ovat toteutettu täysin tyhjältä pohjalta itse ohjelmoiden HTML:llä, CSS:llä, JavaScriptillä (Jquery) ja PHP:lla.

Tietopankki on rakennettu siten, että sen sisältöä voidaan hallita myöskin itse ohjelmoidusta portaalista ja asiakas voi hakea tietoa reaaliaikaisella haulla

Pterodactyl Blues Teema 2019

Pterodactyl Blues-teema

Tein oman teeman Pterodactyl-nimiselle pelipalvelimien hallintaohjelmistolle ohjelmiston dokumentaation mukaisesti. Teemasta on myyty jo yli 20 kopiota.

Teema ja sen tuki on kokonaan englannin kielellä.

Minespeak Foorumi 2019

Minespeak-foorumit

Toteutin Minespeakin foorumit käyttäen xenForo-foorumiohjelmistoa ja vaaleaa UI.X-teemaa, josta kustomoin tumman ulkoasun.

Minespeak Landing-sivusto 2019

Minespeak landing-sivusto

Kun joku klikkaa Minespeak-mainosta, pääsee hän tälle sivulle. Sivusto on toteutettu kokonaan itse ohjelmoiden. Sivustolla on automaattisesti päivittyvä statistiikka-sektio, joka päivittyy JavaScriptin ja PHP:lla kirjoitetun API-rajapinnan avulla.

Conquer Gaming Oy Verkkosivut 2019

Conquer Gaming Oy:n sivusto

Tilaustyönä tehty verkkosivusto Wordpressin ja Jupiter-teeman/työkalun avulla luotu ulkoasu pelijoukkueen verkkosivu

HHJ-Betonilattiat Oy Verkkosivut 2018

HHJ-Betonilattiat Oy:n sivusto

Tilaustyönä tehty verkkosivusto Wordpressin ja Jupiter-teeman/työkalun avulla luotu ulkoasu yrityksen verkkosivu