Etsitkö suomenkielistä sivustoa? Klikkaa tästä!

korho.fi

Juuso Korhonen

Pterodactyl Theme Blues

MC-Market Revenact.io Buy now with only $10.00 USD


Tämä teema on vain Pterodactyl Panel-ohjelmistolle. Suunniteltu toimimaan versiossa 0.7.15.

Tämä teema on vahvasti muokattu versio Pterodactylin oletusteemasta. Teema on leveydeltään korjattu ja sillä on tumma ulkoasu. Sen värit, fontit ja moni muu on mukautettavissa yksinkertaisesta PHP-tiedostosta.

Pääominaisuudet

Kuvia

Kuvat ovat otettu Google Chromen zoomilla 90%, Full HD.

Pterodactyl Theme Blues - Log in
(suosittelen vaihtamaan kirjautumissivun taustan, sillä käytän sitä yritykseni, Speekin sivuilla ja se sisältää tekijänoikeustekstin)
Pterodactyl Theme Blues - Console

Pterodactyl Theme Blues - Code-editor

Pterodactyl Theme Blues - Statistics

Pterodactyl Theme Blues - Account

Pterodactyl Theme Blues - Files

Pterodactyl Theme Blues - Schedules

Pterodactyl Theme Blues - Sweetalert

Pterodactyl Theme Blues - Admin

Pterodactyl Theme Blues - Egg

Pterodactyl Theme Blues - Settings

Pterodactyl Theme Blues - Node

Jos haluat nähdä lisää kuvia, ota minuun yhteyttä!

Teema ei sisällä mitään tiedostoja, mitkä pitäisi ylikirjoittaa. Jos olet asentanut jotakin lisäosia, joudut asentamaan ne uudelleen.
 1. Lataa teeman zip-tiedosto.
 2. Pura kansion “upload” sisältö Pterodactyl paneelin kansioon (oletus on /var/www/pterodactyl).
 3. Suorita nämä komennot:
  cd /var/www/pterodactyl/public/themes/pterodactyl-blues
  sudo cp style-config.php.example style-config.phpsudo cp custom.css.example custom.css
  sudo cp custom-login.css.example custom-login.css
  sudo cp custom-admin.css.example custom-admin.css
 4. Muokkaa sinun .env-tiedostoasi suosikkieditorillasi (esim. nano)
  cd /var/www/pterodactyl
  sudo nano .env
 5. Etsi teksti: APP_THEME=pterodactyl
 6. Korvaa tekstillä: APP_THEME=pterodactyl-blues
 7. Suorita nämä komennot:
  cd /var/www/pterodactyl
  sudo PHP artisan theme:refresh-cache
  sudo php artisan cache:clear
 8. Navigoi Pterodactyl-paneeliisi ja sinun pitäisi nähdä teemasi!
 9. Halutessasi muokkaa teema tyyliseksi tiedostoilla style-config.php, custom.css, custom-login.css and custom-admin.css jotka löytyvät kansiosta: /var/www/pterodactyl/public/themes/pterodactyl-blues

Jos saat virheen 500, et todennäköisesti kopioinut tiedostoja oikein. Katso kohdat 2 ja 6 uudelleen.

Jos tarvitset apua teeman asentamisessa, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä! Autan enemmän kuin mielelläni!

Kääntäminen

Teema sisältää muutaman tekstin. Ne voit kääntää halutessasi kansiossa /resources/lang/en/pterodactyl-blues.php. Jos sinun tarvitsee kääntää ne muulle kielelle, yksinkertaisesti kopioi tiedosto en-kansiosta toiseen ja muuta sieltä käännökset.

Päivittäminen ja päivitykset

Tulen tekemään teemalle päivityksiä ja korjauksia. Teeman ulkoasu yleisesti ottaen ei muutu, mutta saatan lisätä siihen lisää ominaisuuksia.

Jos löydät mitään "bugeja", vääriä värejä tai jotakin mikä ei "matchaa", ota minuun yhteyttä niin julkaisen niille korjauksen. Kun raportoit ongelmia, kerro kuinka voin uudelleentoteuttaa löytämäsi virheenn ja liitä mukaan myös kuva.

Teema ei ylikirjoita mitään tiedostoja kun asennat sitä ensimmäistä kertaa. Kun päivität teemaa, sinun tulee olla varovaisempi. Jos muokkaat jotakin teeman tiedostoja (esimerkiksi lisäosia varten) ja lataat teeman päivityksen, ne ylikirjoitetaan. Jos haluat säilyttää jotakin, esimerkiksi teeman kielitiedostot, varmuuskopioi ne ennen päivittämistä.

Jos haluat muokata CSS:ää käytä custom.css, custom-login.css ja custom-admin.css välttääksesi niiden ylikirjoituksen kun päivität teeman.

Julkaisen erikseen jokaiseen päivitykseen päivitysohjeet.

Tuki

Teema tulee vuoden tuella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kysyä minulta mitä tahansa teemaan liittyvää ja autan sinua niin hyvin, kun osaan ja pystyn. Vuoden kuluttua, voit ostaa halutessasi tukipalvelun 1 eurolla, niin autan sinua seuraavan viikon ajan niin kuin ensimmäisen vuoden aikana. Saat teemaan päivitystiedoja vaikka ensimmäinen tukivuosi olisikin ohi.

Voit pyytää tukea Discord-palvelimella (englanniksi, ticketissä voit keskustella suomeksi) osoitteesta https://korho.fi/ tai sähköpostitse support@korho.fi. Tukea ei tarjota muualla.

Kiitostekstin poisto

Voit halutessasi poistaa teeman kiitostekstin "branding", mutta harkitse sen säilyttämistä, jos pidät teemastani :3

Huomaa!

Jos sinulla esiintyy ongelmia teeman kanssa, älä jätä minulle huonoa arvostelua. Yritän auttaa sinua niin hyvin, kuin suinkin osaan ja pystyn. Jos tarvitset tukea, älä epäröi ottaa yhteyttä! Haluan olla viiden tähden arvoinen!

Terms And Conditions

Et saa antaa, jakaa tai julkaista tätä ohjelmistoa millään tavalla, edes muokattua versiota siitä. Ohjelmisto ei takaa päivityksiä tai korjauksia. Et voi saada hyvitystä tästä tuotteesta, sillä se on ladattava tiedosto, koska tiedostojen tuhoamista ei voida taata. Chargebackit kielletty. Pterodactyl Bluesin tekijällä on oikeus muokata ohjelmiston hintaa milloin tahansa. Ohjelmisto ei tule minkään näköisellä takuulla tai takuulla toimia. Päivitetyt käyttöehdot ja säännöt löytyvät aina mc-market.org-sivustolta ja ne pätevät tähän ohjelmistoon.

Lisenssi

Portions of Pterodactyl Blues are based on Pterodactyl Panel licensed under MIT license.

Copyright (c) 2015 - 2017 Dane Everitt [dane@daneeveritt.com]

Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy of this software and associated documentation files (the "Software"), to deal in the Software without restriction, including without limitation the rights to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or sell copies of the Software, and to permit persons to whom the Software is furnished to do so, subject to the following conditions:

The above copyright notice and this permission notice shall be included in all copies or substantial portions of the Software.

THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY, WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE SOFTWARE.

Pterodactyl Blues is Copyright (c) 2019 Juuso “korho” Korhonen [support@korho.fi]

This software is furnished under a license and may be used and copied only in accordance with the terms of such license and with the inclusion of the above copyright notice. This software or any other copies thereof may not be provided or otherwise made available to any other person. No title to and ownership of the software is hereby transferred.

You may use single license only on ONE combination of domain, IP-address and folder. Downloading and purchasing the software license is allowed only from website mc-market.org. Any other downloads, mediums and shares are illegal.

You may not reverse engineer, decompile, defeat license encryption mechanisms, or disassemble this software product or software product license. Pterodactyl Blues developer may terminate this license if you don't comply with any of the mentioned terms and conditions. In such event, licensee agrees to return licensor or destroy all copies of software upon termination of the license.

MC-Market Revenact.io Buy now with only $10.00 USD