Verkkosivut edullisesti ammattitaidolla

Monella eri taholla verkkosivut ovat varmasti hyvin tärkeät, ellei tärkein tapa tiedottaa ja ilmottaa palveluistaan ja töistään. Teen sinulle edullisesti verkkosivut itse ohjelmoiden, WordPressillä tai foorumit XenForolla.

Olen vuosi sitten valmistunut opiskelija Juuso Korhonen Valkeakoskelta, 35 kilometrin päässä Tampereelta, joka on innostunut verkkosivujen tekemisestä – ja näin ollen ottanut sen vahvuudekseni aloittaa yrittäjyyteni alaan liittyen. Minulta saat varmasti edulliset – ja ennen kaikkea juuri sinulle sopivat verkkosivut, jotka nostaa yrityksesi aivan uudelle tasolle.

Yrityksen tärkein tapa saada asiakkaita – on hyvän näköiset verkkosivut ja ennen kaikkea googlesta löytyvät verkkosivut. Teen sinulle verkkosivut, jotka saa varmasti yrityksellesi asiakkaita. Halutessasi saat itsellesi käyttöön samaisen chat-sovelluksen, jota minäkin käytän näillä sivuillani, valmiiksi asennettuna!

Valitse ohjelmistosi

 • Ota yhteyttä

  Ota minuun yhteyttä chatin/yhteydenottlomakkeen kautta ja siirrytään seuraaviin vaiheisiin

 • Valitse alusta

  Valitse - haluatko verkkosivustollesi helposti hallittavan hallintapaneelin, WordPressin vai täysin itse koodatun sivuston, jolloin sisältöä hallitaan koodista

 • Teen verkkosivuston

  Teen verkkosivun sovituilla tavoilla ja sisällöllä - jota juuri sinä haluat

 • Otetaan verkkosivut käyttöön

  Kun olemme sopineet mahdollisista jatkohuolloista ja olet maksanut laskun, voimme laittaa sivusi julkiseksi.

Palveluntarjonta suoraan minulta

Aina ei tarvitse opetella kaikkea, tai kiinnostua. Verkkosivujen suunnittelun lisäksi voit tilata minulta myös itse verkkosivujen ylläpidon niin, että sinulle jää enää huolehdittavaksi verkkosivujen sisältö ja laskujen maksaminen. Kaikki laskut näet kätevästi asiakasportaalista.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sivuston suunnittelusta ja palveluista!

Start typing and press Enter to search